Antena 3 CNN Actualitate Șoferul care a accidentat mortal un pieton după care a fugit, a fost reținut

Șoferul care a accidentat mortal un pieton după care a fugit, a fost reținut

Un bărbat de 56 de ani din Neamț a murit, marți dimineața, după ce a fost accidentat de o dubă. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

Șoferul care a accidentat mortal un pieton după care a fugit, a fost reținut
Sursa foto: Poliția Româna/Facebook
10 Mar 2020   •   08:59

UPDATE 13,30:  Șoferul care a accidentat mortal un pieton, marți dimineață, după care a fugit de la fața locului, a fost depistat și reținut. Polițiștii au stabilit că acesta nu consumase alcool și avea toate actele în regulă.

Din primele informații, este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani din localitatea Boiștea, comuna Petricani, județul Neamț.

Nu se cunoaște încă motivul pentru care bărbatul a părăsit locul accidentului, în condițiile în care avea toate actele în regulă și nu consumase băuturi alcoolice.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Accidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orei 4.20, în localitatea Topolița, comuna Grumăzești, județul Neamț.

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 155  a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că șoferul unei autoutilitare ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 56 de ani din Târgu Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Dimitrie Mocanu.

Imediat după accident, șoferul dubei a părăsit locul faptei, scrie Mediafax

„În prezent, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autoturismului și a conducătorului auto, urmând a fi stabilite toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident rutier”, a mai transmis Dimitrie Mocanu.

×
Subiecte în articol: Neamţ topolita accident
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close