Antena 3 CNN Actualitate Neamţ. Un tânăr şi-a ucis prietena, minoră, însărcinată, cu care mai avea un copil

Neamţ. Un tânăr şi-a ucis prietena, minoră, însărcinată, cu care mai avea un copil

Neamţ. Un tânăr şi-a ucis prietena, minoră, însărcinată, cu care mai avea un copil
12 Ian 2009   •   20:33

O fată de 17 ani, însărcinată în luna a 4-a a fost omorâtă în bătaie de bărbatul cu care trăia. Deşi fata era minoră, cei doi mai aveau un copil în vârstă de un an şi trei luni. Crima a fost posibilă şi pentru că autorităţile din Neamţ nu s-au autosesizat să-l investigheze pe bărbat pentru corupere de minori.
Bărbatul s-a enervat duminică seară. Se certa cu victima şi a început să o lovească. I-a zdrobit maxilarul, după cum aveau să constate medicii legişti. Dar cu grijă, să nu lase urme. Abia după ce tânăra nu mai respira l-a sunat pe fratele lui, care a anunţat 112. Senin, tânărul avea să declare poliţiştilor că iubita lui s-a împiedicat şi a căzut.
Tânăra era însărcinată în 4 luni. Şi abia îşi înţărcase primul copil. Îl născuse la nici 16 ani. Legal, într-o secţie a spitalului judeţean Neamţ. Nimeni n-a sesizat vârsta mamei. Nici la primărie, când a fost înregistrat copilul, nimeni nu a văzut vărsta mamei. Agresorul nu a fost acuzat niciodată de corupere de minore.
Cei doi tineri se cunoscuseră când Irina abia împlinise 15 ani. Violenţele au început însă încă înainte ca fata să rămână însărcinată prima oară.

Observator

×
Subiecte în articol: Neamţ
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close