Antena 3 CNN Actualitate Neatenţia ne costă: Bijutier înşelat cu peste 52.000 de lei în Suceava

Neatenţia ne costă: Bijutier înşelat cu peste 52.000 de lei în Suceava

Neatenţia ne costă: Bijutier înşelat cu peste 52.000 de lei în Suceava
Sursa foto: Foto: inetgiant.com
26 Dec 2011   •   15:55

De Crăciun putem avea parte şi de surprize neplăcute. Este cazul proprietarului unui magazin de bijuterii din Suceava, care a fost înşelat de doi bărbaţi cu peste 52.000 de lei. Cei doi i-au oferit spre vânzare, iniţial, două lanţuri şi un inel din aur pe care, într-un moment de neatenţie al bijutierului, le-au înlocuit cu falsuri ce imitau originalele, informează Mediafax.
   
Astfel, doi indivizi necunoscuţi au oferit spre vânzare două lănţişoare din aur cu greutatea de 530 de grame, unul de 18 karate, iar celălalt de 22 de karate. În urma negocierilor şi verificării produselor, gestionarul magazinului, cetăţean turc, cu reşedinţa în municipiul Suceava, s-a decis să cumpere cele două lănţişoare contra sumei de 51.000 lei, precum şi un inel bărbătesc în cantitate de 8,43 grame, în valoare de 1.100 lei, pe care le-a aşezat pe tejghea.
   
Într-un moment de neatenţie al gestionarului, unul dintre indivizi a schimbat lănţişoarele autentice cu altele false, din material metalic de culoare galbenă. După concretizarea tranzacţiei, cei doi au plecat din magazin, moment în care gestionarul a constatat faptul că lănţişoarele achiziţionate au fost schimbate cu altele false, prejudiciul fiind de 52.100 lei.
   
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celor doi bărbaţi şi recuperarea prejudiciului.

×
Subiecte în articol: Crăciun Suceava bijuterii vanzare aur
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close