Antena 3 CNN Actualitate Necolaiciuc a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Necolaiciuc a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

 Necolaiciuc a primit mandat de arestare pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2011   •   13:30
Update 22:05 - Mihai Necolaiciuc a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a confirmat două dintre cele patru mandate de arestare pentru Mihai Necolaiciuc. El va fi dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Update 14:30
-
Avocatul lui Mihai Necolaiciuc, Gheorghiţă Mateuţ a vorbit despre procedurile care urmează în cazul clientului său. Acesta a precizat că există detalii procedurale care ar putea duce la eliberarea omului de afaceri în scurt timp.

 


Mihai Necolaiciuc,
fostul director CFR acuzat că a devalizat compania cu 50 de milioane de euro a ajuns astăzi în România, sub escortă.

Necolaiciuc a fost adus pe aeroportul Henri Coandă cu o aeronavă americană. Maşina în care se află Necolaiciuc a plecat de la aeroport şi se află în drum spre Bucureşti.
 


Decretul privind predarea fostului director CFR a fost semnat de c
ătre secretarul de stat american Hillary Clinton, după ce procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a efectuat o vizită oficială în Statele Unite, conform Mediafax.

În martie, Necolaiciuc spunea că nu va face apel împotriva ordinului de extrădare emis de americani.

La data de 17 martie 2011, Ministerul Justiţiei a fost informat de către Departamentul de Justiţie al SUA în legătură cu împrejurarea că Mihai Necolaiciuc a anunţat instanţa americană şi Departamentul de Stat că nu intenţionează să declare apel împotriva ordinului de extrădare pronunţat de această instanţă.


Necolaiciuc este în custodia autorităţilor americane, fiind arestat în vederea extrădării către România din 23 iunie 2009.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close