Antena 3 CNN Actualitate Necolaiciuc rupe tăcerea: Sunt nevinovat şi mă voi întoarce acasă pentru a dovedi acest lucru (VIDEO)

Necolaiciuc rupe tăcerea: Sunt nevinovat şi mă voi întoarce acasă pentru a dovedi acest lucru (VIDEO)

Necolaiciuc rupe tăcerea: Sunt nevinovat şi mă voi întoarce acasă pentru a dovedi acest lucru (VIDEO)
19 Mar 2010   •   10:05

Mihai Necolaiciuc spune că nu este vinovat de tot ceea ce i se impută şi este victima unei înscenări. În cadrul primului interviu acordat de după gratii din Florida, fostul şef al CFR a lansat acuzaţii împotriva unor nume grele din politica românească.

Mihai Nicolaiciuc a refuzat să răspundă la o mare parte din întrebările jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei de teamă că ar putea spune ceva ce i-ar afecta apărarea în dosarul de extrădare judecat în Statele Unite.

În schimb, Necolaiciuc a lansat avertisemnte voalete împotriva câtorva personaje din politica românească.

?Din postura de aici nu puteam reacţiona (în campania electorală - n.r.) împotriva lui Hrebenciuc, Geoană, Vanghelie, dar Dumnezeu le vede pe toate!", explică Necolaiciuc.

Fostul director al CFR susţine că ramificaţiile din politica românească sunt foarte întinse.

"Acolo (în România - n.r.), toată lumea fumează pe stradă şi pe mine mă întreabă de ce miroase buzunarul meu a ţigări", spune Necolaiciuc.

Fostul director al CFR consideră că nu este vinovat de acuzaţiile ce i se impută, dar recunoaşte că a greşit.

?Nu pledez că nu aş fi greşit şi eu ca orice director care a lucrat în sistem, dar de aici şi până la acuze grave este un drum lung. (...) Sunt nevinovat şi mă voi întoarce acasă pentru a dovedi acest lucru?, precizează acesta.

Mihai Necolaiciuc nu a exclus ideea că ar fi suferit o serie de operaţii estetice pentru a i se schimba fizionomia.

Mihai Necolaiciuc a fost director al Căilor Ferate Române între 2000 şi 2003. El a fost trimis în judecată de DNA pentru că în această perioadă a prejudiciat compania cu aproximativ 100 de milioane de euro, prin investiţii la preturi supraevaluate. Se bănuieşte însă că suma cu care ar fi prejudiciat statul român este mult mai mare.

Necolaiciuc a fugit din ţară în 2005 şi a fost arestat apoi în data de 17 iunie 2009 de Agenţii Departamentului american pentru imigrare în Florida.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Mihai Necolaiciuc CFR
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close