Antena 3 CNN Actualitate Cum a aflat o femeie din SUA că prietenul ei este un criminal și că ea este următoarea pe ”lista” lui

Cum a aflat o femeie din SUA că prietenul ei este un criminal și că ea este următoarea pe ”lista” lui

Nedra Calloway, din California, susține că a aflat că ea era următoarea pe lista ucigașului Kevin Sterling Jones. Tânăra nu bănuia nimic.

Cum a aflat o femeie din SUA că prietenul ei este un criminal și că ea este următoarea pe ”lista” lui
Sursa foto: TikTok / original_giftedtreasure
de Laura Dinu    |    01 Dec 2022   •   14:38

O femeie a povestit cum a descoperit că prietenul ei era un criminal condamnat, susținând că ea era „următoarea pe lista lui”. 

Nedra Calloway, din Richmond, California, a povestit despre întâlnirea ei cu criminalul Kevin Sterling Jones, care a ucis alte două femei. 

Ea susține că a aflat că ea era „următoarea” pe lista lui din înregistrările distribuite poliției de către un informator. 

Într-o postare TikTok, Nedra susține că a supraviețuit ucigașului care s-ar fi lăudat cu „planurile sale bolnave întortocheate” de a-i pune capăt vieții. 

În înregistrări, Jones recunoștea că a ucis-o pe Jamie Williams, o studentă în vârstă de 22 de ani, din Oakland, California, în 1999. De asemenea, a povestit și despre a doua victimă a lui, o fată de 16 ani, Sharonda Parker, din comitatul Napa. 

În postare, Nedra, acum în vârstă de 51 de ani, a explicat cum l-a cunoscut pe Jones, pe care prietenii ei l-au poreclit „ciudatul”. Cei doi s-au întâlnit prin intermediul unei alte prietene, pe care a numit-o T, în 2000, pe când ea avea 29 de ani. 

 ”Când l-am întâlnit prima dată pe Ciudatul (Jones), T și cu mine îl văzusem de mai multe ori stând prin magazinul pentru adulți pe care ea îl administra la acea vreme, dar niciuna dintre noi nu-l cunoștea. 

T și cu mine îl poreclisem „ciudatul” pentru că era foarte tăcut, nu scotea niciodată niciun cuvânt, doar se uita la videoclipurile pentru adulți care rulau pe televizorul din magazin. 

Nu l-am văzut niciodată cumpărând nimic, doar se plimba în jurul magazinului. Am simțit că ceva nu e în regulă”, povestește Nedra.

Curând, o prietenie a apărut între cei trei, însă lucrurile au devenit sinistre. 

”Ciudatul (Jones) a fost arestat pentru că o tânără din complexul nostru de apartamente l-a acuzat că s-a uitat prin ferestre și a lăsat casete cu filme pentru adulți pe pragul ușii ei”, spune ea. 

Convinsă că a fost o greșeală, Nedra a luat decizia de a depune mărturie pentru Jones, decizie pe care o regretă acum. Acuzațiile împotriva lui au fost retrase. 

”Inițial, după ce l-am văzut, am crezut că este ciudat, dar în momentul în care a deschis gura pentru a se prezenta, a părut un tip normal”, povestește Nedra. 

”Îmi amintesc că m-am gândit că Ciudatul s-ar putea să nu fie atât de ciudat până la urmă. Ne-a păcălit pe toți. Avea un simț al umorului uimitor, era distractiv și se putea adapta oricărei situații sau conversa cu oricine, de orice vârstă. 

”Nu m-am gândit niciodată că poate face astfel de lucruri. Dacă aș fi știut, nu aș fi depus mărturie în favoarea lui”, spune ea.

Din păcate, acesta nu a fost ultimul contact al Nedrei cu criminalul. 

După o vizită bizară în care Jones părea vizibil panicat și i-ar fi spus că a fost toată ziua la secția de poliție, cei doi au pierdut legătura. 

Cu toate acestea, s-au reîntâlnit la sfârșitul anului 2002, când Nedra susține că a sunat-o și i-a cerut să îl viziteze.  

"A spus că dacă aș fi cu adevărat prietena lui, aș face-o. M-a speriat foarte tare și am închis telefonul", susține ea.  

Nedra și-a ascultat instinctul și nu l-a vizitat pe Jones în acea noapte, o decizie care poate i-a salvat viața. 

Câteva zile mai târziu, ea a primit un apel de la un detectiv și, în sfârșit, a primit o perspectivă asupra trecutului întunecat al bărbatului. Ea vorbit cu detectivul și a aflat adevărul înfricoșător despre „prietenul” ei, care se afla în prezent în închisoare după ce a încercat să jefuiască un salon de înfrumusețare. 

”Detectivul mi-a spus că el se uita pe geam la mine. M-a întrebat dacă știu că a ispășit deja 13 ani de închisoare pentru abuzuri sexuale. Am început să tremur, habar n-aveam. Apoi a redat înregistrarea în care am auzit în vocea lui Kevin spunând cuiva că eu sunt următoarea victimă. A fost absolut îngrozitor! S-a prefăcut că este prietenos pentru a-mi câștiga încrederea. Totul a făcut parte din planul lui bolnav", a povestit Nedra.  

Acum, la 51 de ani, Nedra și-a împărtășit povestea pentru a-i încuraja pe ceilalți să aibă încredere în instinctul lor și să se asigure că persoanele cu care își petrec timpul nu au astfel de antecedente.  

”Experiența m-a învățat să-mi urmăresc instinctul! Ai încredere în instinctul tău. Avem mult mai multe resurse pe care le putem folosi decât acum 20 de ani. Verificarea antecedentelor este gratuită”, a concluzionat ea.   

×
Subiecte în articol: nedra calloway criminal
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close