Antena 3 CNN Actualitate Neînțelegeri în PSD. Codrin Ștefănescu, despre Ciolacu: "Dăm senzaţia că suntem nişte mieluşei, cu o conducere de mieluşei, care stau în fața stăpânirii şi joacă după nişte lucruri deja impuse"

Neînțelegeri în PSD. Codrin Ștefănescu, despre Ciolacu: "Dăm senzaţia că suntem nişte mieluşei, cu o conducere de mieluşei, care stau în fața stăpânirii şi joacă după nişte lucruri deja impuse"

Codrin Ștefănescu s-a arătat nemulțumit de propunerea de premier făcută de liderul PSD, Marcel Ciolacu, și sugerează că strică imaginea partidului. "Dăm senzaţia că suntem nişte mieluşei, cu o conducere de mieluşei, care stau în fața stăpânirii şi joacă după nişte lucruri deja impuse".

Neînțelegeri în PSD. Codrin Ștefănescu, despre Ciolacu: "Dăm senzaţia că suntem nişte mieluşei, cu o conducere de mieluşei, care stau în fața stăpânirii şi joacă după nişte lucruri deja impuse"
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
07 Feb 2020   •   16:47

"Noi, în momentul de față, dăm senzaţia că suntem nişte mieluşei, cu o conducere de mieluşei, care stau în fața stăpânirii şi joacă după nişte lucruri deja impuse. Lucrurile sunt simple. CCR spune clar că preşedintele nu e decident în a numi premierul, ci doar mediator. Nesocotirea Constituţiei înseamnă încălcarea statului de drept despre care tot vorbesc ei. Tu, ca PSD curajos, te duci cu Şerban Nicolae prim-ministru şi joci inclusiv cartea suspendării. Dai dovadă de curaj în fața electoratului tău, te lupţi pentru voturile astea şi o faci cu toate pârghiile democratice, până la capăt, mai ales că ai majoritate.

Doi la mână, anticipatele au sens doar când partidele nu pot forma o majoritate. Tu ai majoritate, în momentul de față, deci poţi să vii cu un om din partid, cum e Şerban Nicolae, cum e Olguța, cum sunt alţii, hotărâţi şi curajoşi, şi să joci cartea asta. "Domnule, dacă încalci Constituția, jucăm şi cartea suspendării". Că ne iese, că nu ne iese, dar măcar o anunţi, să vadă şi adversarul tău politic în mod democratic că tu joci toate cărţile pe care le ai şi le iei în serios şi nu faci blat", a spus Codrin Ștefănescu, în emisiunea "Esențial", de la Antena 3.

Codrin Ștefănescu, despre Ciolacu: "Dăm senzaţia că suntem nişte mieluşei, cu o conducere de mieluşei, care stau în fața stăpânirii şi joacă după nişte lucruri deja impuse"

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu Marcel Ciolacu

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Cât vor plăti românii în plus la facturi, dacă se elimină plafonarea
x close