Nelu Tătaru: ''Nu putem să ne imunizăm decât trecând prin boală sau făcând un vaccin!''

de Sabrina Preda    |    Sergiu Cora    |    04 Dec 2020   •   21:54
Nelu Tătaru: ''Nu putem să ne imunizăm decât trecând prin boală sau făcând un vaccin!'' Hepta Exclusiv

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre unul dintre cele mai importante subiecte din pandemie: vaccinarea. ''Necesitatea unui vaccin este imperioasă. Nu putem să ne imunizăm decât trecând prin boală sau făcând un vaccin'', a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Nelu Tătaru a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre cât de important este ca românii să facă vaccinul anti-COVID.

''Nu putem să ne imunizăm, decât trecând prin boală sau făcând un vaccin (...) Sperăm că dacă la sfârşitul aceste luni se obţine acea autorizaţie de la Agenţia Europeană a Medicamentului, să putem în ianuarie să vaccinăm prima etapă, categoria care curprinde personalul medical.

 Vaccinul este gratuit. Este voluntar şi este sigur, deci nu este obligatoriu, nu este contracost, iar noi vom face achiziţii pentru a realiza acea imunizare de 70% care să dea imunizarea la nivelul înregii țări și să putem scăpda de această pandemie (...) Eu mă voi vaccina oricum!'', a spus Nelu Tătaru, în exlusivitate la Antena 3.

Urmăriţi interviul integral realizat de Sergiu Cora şi Sabrina Preda, în materialul video:

Parteneri
x close