Antena 3 CNN Actualitate Nelu Tătaru: ''Nicio sărbătoare nu va mai fi la fel. Nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel!'

Nelu Tătaru: ''Nicio sărbătoare nu va mai fi la fel. Nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel!'

Ministrul Sănătăţii spune că sărbătorile nu vor mai fi la fel ca în anii trecuţi, iar soluţia pentru a depăşi criza COVID este respectarea cu stricteţe a regulilor.

Nelu Tătaru: ''Nicio sărbătoare nu va mai fi la fel. Nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel!'
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    27 Oct 2020   •   17:00

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus, marţi, că pentru a limita răspândirea noului coronavirus şi pentru a stopa focarele pandemice trebuie ca oamenii să respecte regulile impuse de autorităţi.

''Soluţia este respectarea şi impunerea unor reguli. Nu vrem şi nu merge spre un stat poliţienesc, dar sunt reguli care în situaţii de criză trebuie respectate. Am spus încă de la începutul acestei pandemii că nu va fi un an ca toţi ceilalţi.

Nu vom avea sărbători Pascale la fel, nu vom avea Rusalii la fel, nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel'', a spus Nelu Tătaru în cadrul videconferinței Profit Health Forum.

Ministrul Sănătății a atras atenţia că oamenii trebuie să se adapteze acestei crize sanitare, mai ales că rata de pozitivare cu COVID-19 creşte alarmant de la o zi la alta.

De asemenea, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a avertizat duminică, că sărbătorile de Crăciun vor fi adaptate virusului care a speriat o lume întreagă.

×
Subiecte în articol: sarbatoare Nelu Tătaru
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close