Antena 3 CNN Actualitate Tătaru: Școlile s-ar putea deschide la sfârșitul lunii mai, începutul lui iunie. Ce schimbări s-ar putea aduce în desfășurarea orelor

Tătaru: Școlile s-ar putea deschide la sfârșitul lunii mai, începutul lui iunie. Ce schimbări s-ar putea aduce în desfășurarea orelor

Astăzi s-ar putea decide când se vor deschide școlile. Ministrul Sănătății a declarat că va discuta cu ministrul Educației și vor lua în calcul reînceperea școlilor la sfârșitul lunii mai sau la începutul lunii iunie. De asemenea, Tătaru a declarat că relaxarea măsurilor ar putea începe după 15 mai.

Tătaru: Școlile s-ar putea deschide la sfârșitul lunii mai, începutul lui iunie. Ce schimbări s-ar putea aduce în desfășurarea orelor
Sursa foto: Hepta
22 Apr 2020   •   08:49

”O relaxare nu o poți da în totalitate și pe tot teritoriul. Trebuie să o faci gradual și trebuie să o faci și în funcție de focarele în evoluție! Perspectiva este 15 mai”, a declarat Nelu Tătarul pentru Antena 3.

La întrebarea realizatorului Mihai Gâdea despre reînceperea școlilor, Nelu Tătaru a declarat că acest lucru ar putea avea loc la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie. 

”Trebuie să avem foarte mare grijă la tot ce înseamnă copii, la tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puține ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea și măscuțe. Dar sunt protocoale pe care le stabilim și le vom avea la acel moment!”, a adăugat ministrul. 

Tătaru a adăugat că, dacă totul evoluează bine, inclusiv restaurantele și hotelurile se vor putea deschide după data de 15 mai. 

×
Subiecte în articol: şcoli reincepere
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close