Antena 3 CNN Actualitate Nemulţumiri la "Prima Casă". Boc: Numărul mare de sesizări blochează adresele de mail (VIDEO)

Nemulţumiri la "Prima Casă". Boc: Numărul mare de sesizări blochează adresele de mail (VIDEO)

Nemulţumiri la "Prima Casă". Boc: Numărul mare de sesizări blochează adresele de mail (VIDEO)
10 Sep 2009   •   21:53

Programul "Prima Casă" se joacă cu nervii, banii şi visele românilor. Mail-ul premierului, ca şi forumurile, s-a blocat de atâtea plângeri. Emil Boc n-a chemat specialiştii în calculatoare, ci pe preşedintele Fondului de Garantare pe care l-a împroşcat cu reproşuri. Asta nu a încălzit pe nimeni. Oamenii care şi-au pierdut banii daţi avans sunt greu de potolit.

"Prima Casă" a fost mândria premieului. Acum, e tinicheaua care atârnă. Sute şi sute de familii de românii nu mai dorm nopţile, la gândul că vor pierde banii daţi ca avans.

"Sunt foarte multe nemulţumiri în legătură cu dosarele care ajung la Fond. Mail-ul este practic blocat de sesizări, foarte mulţi vin şi ne spun că pierd avansuri", a declarat Emil Boc.

Reporterii Observatorului au trecut, joi, din nou pe la Fondul de Garanate. Pe una dintre uşi era lipită o listă cu 200 de oameni. Sunt cei ale căror dosare au fost soluţionate în ziua respectivă.

Mai sunt peste o mie nerezolvate, iar dosarele vor curge în continuare. Oamenii încearcă să-şi prelungească cât pot de mult contractele. Unii pot, alţii, nu.

Emil Boc i-a cerut preşedintelui Fondului ca într-o săptămână să rezolve toate dosarele restante şi să simplifice împreună cu băncile procedurile.



Observator


×
Subiecte în articol: Emil Boc prima casa program sesizari
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close