Antena 3 CNN Actualitate Nepoata lui Emil Boc, audiată în dosarul viceprimarului Clujului

Nepoata lui Emil Boc, audiată în dosarul viceprimarului Clujului

Nepoata lui Emil Boc, audiată în dosarul viceprimarului Clujului
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Oct 2016   •   09:28

Încă o lovitură pentru Emil Boc. După audierea sa pe ascuns la DIICOT, acum a venit rândul nepoatei sale să treacă pe la procurorii DNA. Tânăra a fost  audiată în dosarul de corupție în care viceprimarul Clujului, Ana Horvath, este cercetată penal.

Viceprimarul Ana Horvath a intrat în concediu fără plată, iar în perioada în care este cercetată penal nu are voie să ia legătura cu persoanele enumerate de anchetatori. Printre aceștia se află Mihaela Boc, nepoata primarului Emil Boc, angajată la Primăria Cluj Napoca, la Direcția de Relații Externe. În perioada în care Emil Boc a fost premier, ea a lucrat la Guvern la cabinetul lui. Surse judiciare susțin că Mihaela Boc știe anumite lucruri despre activitatea infracțională a viceprimarului Ana Horvath, scrie stiripesurse.

Pe lista DNA se mai află arhitectul șef al Clujului, Ligia Subțirică, directorul Direcției de Urbanism, Corina Ciuban, șeful Serviciului Autorizații de Construire, Ramona Rusescu, șeful Direcției Patrimoniu Public, Iulia Ardeuș și șeful Serviciului Siguranța Circulației, Mirela Mărincean. Toate aceste persoane vor fi citate și audiate la DNA Cluj, în acest dosar de corupție.

×
Subiecte în articol: Emil Boc dosar de coruptie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close