Antena 3 CNN Actualitate Nepotul lui Leo de la Strehaia a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un scandal cu cămătari

Nepotul lui Leo de la Strehaia a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un scandal cu cămătari

Nepotul lui Leo de la Strehaia a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un scandal cu cămătari
Sursa foto: Foto: ziuaconstanta.ro
04 Dec 2011   •   20:24

Problemele se ţin lanţ în familia lui Leo de la Strehaia. După ce bărbatul a fost implicat într-un scandal cu mai mulţi cămătari din Bucureşti, iar câţiva membri ai familiei sale sunt anchetaţi pentru că ar fi fraudat statul, nepotul lui Leo a ajuns aseară la spital. Tânărul a fost bătut într-o discotecă de la marginea oraşului Strehaia.

Totul pare să fi pornit de la un schimb de replici. Tânărul ieşise în oraş să se distreze, dar s-a luat la ceartă cu alte persoane din local.

Tânărul deţine legal o armă şi a încercat să se apere, dar fără succes.

Au plecat apoi cu tot cu pistolul victimei. Indivizii nu erau străini de acesta.

Tânărul a mers imediat la poliţie, dar, spune el, nu a primit sprijinul pe care îl dorea.

După ce a sunat la 112, nepotul lui Leo de la Strehaia a fost dus cu o ambulanţă la spital, iar inspectoratul judeţean de poliţie a deschis o anchetă.

Până să ajungă anchetatorii de la Drobeta Turnu Severin în Strehaia, agresorii dispăruseră. Au fost în cele din urmă prinşi în această dimineaţă.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar mâine vor fi duşi în faţa procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. Ei sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire, furt şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 


×
Subiecte în articol: nepot camatari scandal local 112
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close