Antena 3 CNN Actualitate Nepotul Patriarhului Daniel a fost arestat pentru trafic cu heroină (VIDEO)

Nepotul Patriarhului Daniel a fost arestat pentru trafic cu heroină (VIDEO)

Nepotul Patriarhului Daniel a fost arestat pentru trafic cu heroină (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Aug 2010   •   09:00

Credinţa nu se transmite, am putea spune dacă luăm în considerare faptele nepotului Patriarhului Daniel. Tânărul a ajuns după gratii pentru trafic de heroină. În timp ce unchiul său conduce Biserica Ortodoxă, nepotul a căzut în păcat şi a trecut la trafic de ţigări şi droguri. Birgean Emilian, de 29 ani, a căzut în plasa procuroprilor DIICOT alături de un grup de cetăţeni turci.

Nepotul Patriarhului Daniel a fost reţinut de poliţiştii de la Crimă Organizată în momentul unei tranzacţii. El încerca să ia cinci calupuri de heroină care erau învelite în scotch care se aflau într-o plasă.

Reţeaua din care făcea parte acesta acţiona pe ruta Turcia - România - Germania. Heroina din Turcia era ascunsă în torpedoul unei maşini, la fiecare transport fiind aduse între 6 şi 10 kilograme. Drogurile erau destinate comercializării în România şi Germania.

Potrivit site-ului pressalert.ro, chiar dacă  arestarea a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână de abia acum procurorii au dat primele informaţii despre anihilarea acestei reţele.

Birgean Emilian a mai avut probleme cu legea. În 21 mai a fost oprit de poliţiştii din Oraviţa care au găsit în maşina sa peste 1.000 de pachete de ţigări fără timbru, pentru ca două zile mai târziu să fie prins din nou în neregulă. A fugit atunci de poliţişti, dar când şi-a dat seama că era urmărit a aruncat ţigările în valoare de aproximativ 8.200 lei într-un şanţ. La audieri, Birgean Emilian a declarat că a găsit  ţigările într-un şanţ. În ambele cazuri, ţigările i-au fost confiscate şi a fost amendat.



Antena 3


×
Subiecte în articol: nepot patriarh Daniel arestat trafic droguri
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close