Antena 3 CNN Actualitate Nereguli la vot. Imagini şi informaţii trimise de telespectatorii Antena 3

Nereguli la vot. Imagini şi informaţii trimise de telespectatorii Antena 3

Nereguli la vot. Imagini şi informaţii trimise de telespectatorii Antena 3
Sursa foto: nereguli
06 Dec 2009   •   13:10

Pe adresa de mail nereguli[email protected] ne sunt semnalate ilegalităţile sesizate de cetăţeni din toată ţara. În Maramureş un alegător spune că a primit bani pentru a-şi da votul unui anumit candidat. Banii au venit chiar de la edilul localităţii. Suspiciuni de fraudare a alegerilor au fost în mai multe zone.

Un alegător din oraşul Şomcuţa Mare, filmat cu camera ascunsă, a declarat că a primit bani de la primarul oraşului, Dorinel Alb. Omul susţine că banii pe care i-a primit de la primar ar proveni chiar de la preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man.

Un alt alegător din susţine că ar fi fost plătite 300 de voturi.

La Biroul Electoral Judeţean a fost depusă o plângere în care este menţinonat faptul că oamenii sunt puşi să jure pe Biblie că vor vota cu unul dintre candidaţi.

Mai multe ilegalităţi s-au produs şi în judeţul Braşov. Primarul din comuna Augustin are dosar penal pentru că a dat mită electorală unui cetăţean. Iar la Secţia 160 din Braşov, uşa a fost spartă din cauză că preşedintele secţiei de votare, care avea cheia, a fost de negăsit.

Un telespectator al Antenei 3 a trimis poze în care i-a surprins pe membrii unei organizaţii judeţene a unuia dintre partide în momentul în care recompensau oamenii pentru votul acordat unui candidat.



La Târgovişte, oamenii au luat cu asalt secţiile de votare speciale.



Antena 3

×
Subiecte în articol: nereguli vot
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close