Antena 3 CNN Actualitate Nereguli majore găsite de inspectorii ANPC în mai multe supermarketuri ale unui retailer cunoscut

Nereguli majore găsite de inspectorii ANPC în mai multe supermarketuri ale unui retailer cunoscut

Brânză expirată, frigidere murdare, cu insecte și rugină au fost găsite la patru supermarketuri Cora din Capitală, de către inspectorii ANPC.

Nereguli majore găsite de inspectorii ANPC în mai multe supermarketuri ale unui retailer cunoscut
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    29 Oct 2021   •   21:31

Pentru abateri, două dintre magazine ar putea fi închise șase luni, iar în cazul altora s-au închis anumite sectoare.

Astfel, s-a oprit definitiv de la comercializare și s-au retras din consum toate produsele alimentare neconforme găsite în cele patru magazine. S-a oprit, totodată, temporar, prestarea serviciului la raioanele cu vitrină asistată la mezeluri, cofetărie, pește, produse alimentare promoționale (la Cora Lujerului), la legume-fructe, gastro, cofetărie, măsline vrac (la Cora Pantelimon), la legume-fructe, gastro, cofetărie, brânzeturi și carne vrac (la Cora Văcărești - incinta Mall Sun Plaza) și gastro (la Cora Alexandriei).

De asemenea, s-a propus închiderea unității pe o durată de cel mult 6 luni pentru Cora Pantelimon și Alexandriei.

Reprezentanții Magazinelor Cora au transmis astăzi că multe dintre situații au fost deja remediate:

„În urma controalelor au fost constatate o serie de situații pe care le rezvolvăm în cel mai scurt timp. Cea mai mare parte dintre acestea au fost deja remediate până la această oră. Relația Cora cu autoritățile este una constantă și de dialog. Apreciem de fiecare dată observațiile experților ANPC și colaborăm pentru îmbunătățirea activității”, au transmis reprezentanții Magazinelor Cora, potrivit Mediafax.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: supermarketuri ANPC magazin
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close