Antena 3 CNN Actualitate "Nestemate" scoase pe gură de elevii care au ieşit din examen: "În stânga prost, în dreapta prost, n-avei de la cine să copiezi"

"Nestemate" scoase pe gură de elevii care au ieşit din examen: "În stânga prost, în dreapta prost, n-avei de la cine să copiezi"

"Nestemate" scoase pe gură de elevii care au ieşit din examen: "În stânga prost, în dreapta prost, n-avei de la cine să copiezi"
de O.P.    |    04 Iul 2013   •   06:44
BACALAUREAT 2013: Colecţia de perle spuse de elevii care au dat Bacalaureatul în acest an a început să sporească imediat ce aceştia au ieşit din sala de examen.

Nu doar fantasmagoriile scrise pe foaia de examen i-au amuzat pe profesori şi pe cei care "privesc" desfăşurarea Bac-ului de pe margine, ci şi are a fost prima reacţie "la cald" a elevilor care au ieşit din sălile de clasă.
La Liceul Teoretic Benjamin Franklin din sectorul 3 al Capitalei, tinerii cărora le-au fost testate cunoştinţele de matematică s-au arătat uşuraţi că au reuşit să „scape”.

Un elev care tocmai "scăpase" din focul examenului a declarat pentru gândul.info: “Ştiţi care e problema cu liceul ăsta? Că n-ai de la cine să copiezi! Te uitai prin sală şi ei se uitau la tine. În stânga era prost, în dreapta prost”

×
Subiecte în articol: bacalaureat 2013
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close