Netflix schimbă tariful la abonamente! Utilizatorii au primit pe mail anunțul

de Anca Andrei    |    01 Iul 2020   •   08:52
Netflix schimbă tariful la abonamente! Utilizatorii au primit pe mail anunțul Pexels

Pandemia și izolarea obligatorie i-a determinat pe români să-și petreacă mult timp în fața televizoarelor. Mulți au optat pentru platformele care oferă filme, în schimbul unor abonamente lunare, cum ar fi Netflix.

În acest context, compania a anunțat, în luna martie, că va reduce ratele de biți pe platformele de streaming din Europa, reducând traficul pe rețelele din Europa cu 25% pentru a păstra o bună funcționare a internetului în timpul crizei provocate de coronavirus. Utilizatorii nu s-au plâns din acest motiv, iar platforma a fost accesată intens.

Acum Netflix vine cu o nouă veste pentru clienți săi: reduce abonamentele datorită unor reduceri de taxe, subliniind, însă că prețul va reveni la normal atunci când acestea vor crește la loc. Informația a fost transmisă prin e-mail către abonați, dar reducerea pe care o oferă nu este una substanțială, ci mai degrabă modică.

Astfel un abonament basic lunar, pentru care se plătea 7,99 dolari pe lună va costa acum 7,79. Așadar diferența pe factură nu se va resimți foarte tare. Totuși de apreciat că reprezentanții Netflix au făcut această deducție ca urmare a reducerii unor taxe.

Parteneri
sati
x close