Antena 3 Actualitate Declarația controversată a unui neurolog român stabilit în Germania: ”Ce-i lipsea haznalei România? Un Covid cât ea de dodoloţ”

Declarația controversată a unui neurolog român stabilit în Germania: ”Ce-i lipsea haznalei România? Un Covid cât ea de dodoloţ”

de Cristina Tudorache    |    23 Iul 2020   •   22:10
Declarația controversată a unui neurolog român stabilit în Germania: ”Ce-i lipsea haznalei România? Un Covid cât ea de dodoloţ”
Sursa foto: Facebook

George Crivac, un neurolog român stabilit în Germania, a făcut o declarație controversată după ce și-a petrecut concediul în România. Medicul susține că ”românii chiar suferă de sindromul Covid” și aseamănă țara noastră cu o hazna, ”plină de gunoaie cu două picioare”.

„Azi (joi, 23 iulie - n.r) am plecat din concediul din România. Românii chiar suferă de sindromul Covid. E ceva nou si nu mă refer la multitudinea simptomelor clinice (sindrom) ale bolii generate de acest virus. 

Mă refer la psihoza de care suferă tot românul si care este alimentată zilnic de acest sistem depăşit. Nu mai avem epidemie de rujeolă / rubeolă la cei mici, nu mai există bacteriile multirezistente din spitale (3MRGN).

Există doar acest COVID!

Dacă te duci sa te cauţi de hemoroizi, întâi treci pe la testul de COVID, deşi poate n-ai niciun simptom specific. Totul se rezumă acum la Covid. Asta înseamnă să ai un sistem inert, depăşit, corupt! Nu mai există decât spitale de linia 1 de Covid!

Restul oamenilor nu mai au loc în ţara asta!

Neurolog român stabilit în Germania: ”Ce-i lipsea haznalei România? Un Covid cât ea de dodoloţ”

Trecând de Deva, rămân cam 170 km de autostradă până iesi din ţară. Daca n-ai făcut necesităţile fiziologice la Deva, trebuie să te ţii până treci graniţa sau ai ca variantă haznalele pe langa care trec în fiecare an cu maşina când merg la Piteşti în concediu.

Se simte imediat că ai intrat in România. Colcăie străzile de indivizi pe care nu-i deranjează absolut nicio mizerie pe lângă care trec sau pe care chiar ei o produc.

Cum spuneam mai sus, trec graniţa la unguri şi pot intra in prima benzinarie care are o budă decentă, orice punct sanitar arată impecabil. Iar oamenii nici nu mai au nevoie de măşti pentru că au auzit de două lucruri foarte importante: igiena şi respectarea regulilor.

Şi cu asta mă duc cu gândul iar la România şi-mi dau seama că haznaua de pe autostradă de cum intri în România e chiar România. Şi ştiţi ce-i lipsea acestei haznale? Un Covid cât ea de dodoloţ (rotund). 

Da, Covidul e rotund. Iar România tot dodoloaţă a rămas, dar plină de gunoaie, unele inerte, dar cele mai multe cu două picioare”., a scris medicul pe pagina sa de Facebook.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close