Antena 3 CNN Actualitate Nici Biblia, nici Coranul. Raed Arafat a jurat pe Constituţie la învestirea ca ministru al Sănătăţii

Nici Biblia, nici Coranul. Raed Arafat a jurat pe Constituţie la învestirea ca ministru al Sănătăţii

Nici Biblia, nici Coranul. Raed Arafat a jurat pe Constituţie la învestirea ca ministru al Sănătăţii
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    07 Noi 2012   •   21:13
Medicul Raed Arafat a depus, miercuri, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa şefului statului, cu mâna pe Constituţie, el având pe masă atât Biblia, cât şi Coranul.

Protocolul prevede obligativitatea ca cel care depune jurământul să ţină mâna pe Constituţie în timpul citirii textului.

La începutul ceremoniei, Traian Băsescu i-a spus lui Arafat că pe masă au fost puse Biblia şi Coranul.

''Aveţi şi Biblia, şi Coranul. Este opţiunea dumneavoastră'', a spus preşedintele Traian Băsescu, în debutul ceremoniei.

Raed Arafat a ales să depună jurământul punând mâna doar pe Constituţia României.



Doctorul Raed Arafat a depus, miercuri, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

La ceremonia care a avut loc la Palatul Cotroceni au participat premierul Victor Ponta, miniştri ai Cabinetului său şi consilieri prezidenţiali şi de stat.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii.

Decretul privind numirea doctorului Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii a fost publicat, miercuri, în Monitorul Oficial.

Raed Arafat a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii în timpul guvernării Tăriceanu, respectiv în august 2007.




×
Subiecte în articol: Raed Arafat Biblie Coran Constitutie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close