Antena 3 CNN Actualitate Nici vorbă de băi de mulţime, după un weekend la munte. Traian Băsescu şi soţia lui s-au urcat în elicopter şi s-au întors acasă

Nici vorbă de băi de mulţime, după un weekend la munte. Traian Băsescu şi soţia lui s-au urcat în elicopter şi s-au întors acasă

Nici vorbă de băi de mulţime, după un weekend la munte. Traian Băsescu şi soţia lui s-au urcat în elicopter şi s-au întors acasă
de O.P.    |    22 Oct 2012   •   06:00

Preşedintele Traian Băsescu şi prima doamnă şi-au petrecut weekendul la munte, în Covasna, într-una din vilele de protocol ale statului. Nici gând de băile de mulţime de altă dată sau de plimbările în zone cu mulţi turişti. De această dată, cuplul prezidenţial a dat dovadă de discreţie maximă, întorcându-se în capitală cu un elicopter.

Preşedintele a evitat să facă orice comentariu în legătură cu apariţia în presă a interceptărilor convorbirilor dintre şeful statului şi fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar.

Preşedintele a ajuns în staţiunea Covasna sâmbătă, în jurul prânzului, însoţit de soţia sa. După ce au fost cazaţi, cei doi s-au relaxat printr-o scurtă plimbare şi au vizitat Băile Balvanyos. Aceasta a fost singura ieşire a soţilor Băsescu, din minivacanţa petrecută în staţiunea balneară. Mai mulţi turişti şi persoane aflate în staţiune, la tratament, au aşteptat duminică în faţa vilei, în speranţa că se vor întâlni cu şeful statului, însă acesta nu a mai ieşit.

Traian Băsescu nu a stat de vorbă nici cu jurnaliştii. Întrebat despre stenogramele apărute în presă, şeful statului a preferat să nu le comenteze. Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au plecat înapoi spre Bucureşti cu un elicopter care a decolat din faţa vilei de protocol, în care au fost cazaţi.

Vizita preşedintelui la Covansa vine chiar după ce în presă au apărut convorbiri telefonice dintre el şi fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar. Traian Băsescu a fost interceptat, în septembrie 2010, în timp ce primea informări de la Blejnar. Discuţia face parte din dosarul "Motorina", în care fostul şef al Fiscului a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi sprijinirea infractorului.

×
Subiecte în articol: vacanţă
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close