Antena 3 CNN Actualitate Nicio zi fără proteste. Sindicaliştii au ieşit pe stradă în toată ţara (VIDEO)

Nicio zi fără proteste. Sindicaliştii au ieşit pe stradă în toată ţara (VIDEO)

Nicio zi fără proteste. Sindicaliştii au ieşit pe stradă în toată ţara (VIDEO)
Sursa foto: proteste
02 Iun 2010   •   14:14

Aproximativ 2.000 de sindicalişti au ieşit în stradă la Constanţa. Oamenii şi-au strigat nemulţumirea faţă de măsurile luate de Guvern.

Sindicaliştii din Învăţământ, Sănătate, funcţionari publici, pensionari au ieşit în stradă, nemulţumiţi de decizia Executivului de a le tăia din salarii şi pensii.

Cel mai vehement a fost un membru al PD-L Constanţa, care şi-a dat foc carnetului de partid, în semn de protest faţă de acţiunile Guvernului.

Protest şi la Târgu Jiu. Aproximativ 600 de oameni au protestat faţă de decizia Guvernului de a micşora pensiile şi salariile.

Şi la Sibiu, pensionarii au ieşit în stradă în timp ce la Arad, peste trei sute de profesori au participat la un miting spontan. Pentru că nu aveau autorizaţie de protest, dascălii au mărşăluit prin centrul oraşului, cu pancarte. Unul dintre protestatari a fost atenţionat de poliţişti pentru că a adus la miting un steag comunist.

Sindicaliştii arădeni pregătesc un nou miting de amploare. Asta în ciuda faptului că primăria nu a autorizat organizarea protestului, în centrul oraşului.

La Cluj, protestatarii s-au adunat în piaţa Lucian Blaga şi au mărşăluit către sediul prefecturii. Deşi mitingul nu a fost autorizat, oamenii legii nu i-au putut împrăştia pe protestatari.



Antena 3

×
Subiecte în articol: proteste greve
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close