Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Bănicioiu: "Eu nu vorbesc despre o mișcare împotriva lui Liviu Dragnea, e o mișcare împotriva inactivității"

Nicolae Bănicioiu: "Eu nu vorbesc despre o mișcare împotriva lui Liviu Dragnea, e o mișcare împotriva inactivității"

Nicolae Bănicioiu: "Eu nu vorbesc despre o mișcare împotriva lui Liviu Dragnea, e o mișcare împotriva inactivității"
Sursa foto: foto- Agerpres
08 Mar 2018   •   14:17

Nicolae Bănicioiu, vicepreședintele PSD, a vorbit despre candidatura lui și care sunt persoanele care îl vor susține la congresul PSD. 

"Vor fi foarte multe persoane care mă vor susține la congresul PSD. Am vorbit cu foarte mulți oameni și eu candidez, în primul rând, din partea membrilor de partid. Cea mai importantă calitate pe care o apreciez la cineva este de membru de partid. Mă bazez pe toți membrii de partid și nu pe șefi. Nu vreau votul șefilor, ci vreau votul membrilor de partid și candidez pentru că PSD trebuie să facă ce a promis, adică să modernizeze România, să ne respectăm toate angajamentele din campania electorală și pentru că nu trebuie să fim un partid ancorat în trecut. Vreau să fim un partid modern și european", a declarat Bănicioiu la Antena 3. 

"Pe doamna Andronescu o respect și cred ca i s-ar face o mare nedreptate dacă nu i s-ar permite să candideze. Vreau să fiu într-o echipă cu doamna Andronescu", a mai spus Bănicioiu. 

Întrebat dacă există în interiorul partidului o mișcare împotriva lui Dragnea, Nicolae Bănicioiu a spus: "Eu nu vorbesc despre o mișcare împotriva lui Liviu Dragnea , e o mișcare împotriva inactivității". 

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Banicioiu candidatura andronescu
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close