Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Bănicioiu, anunț-surpriză: ”Eu cu doamna Andronescu nu vom concura pe aceleași voturi. Ne-am făcut o strategie foarte bună”

Nicolae Bănicioiu, anunț-surpriză: ”Eu cu doamna Andronescu nu vom concura pe aceleași voturi. Ne-am făcut o strategie foarte bună”

Nicolae Bănicioiu, anunț-surpriză: ”Eu cu doamna Andronescu nu vom concura pe aceleași voturi. Ne-am făcut o strategie foarte bună”
10 Mar 2018   •   15:13

Update: Nicolae Bănicioiu a anunțat că nu se va lupta pe voturi cu Ecaterina Andronescu pentru funcția de președinte-executiv al PSD.

”Ca să fie clar pentru toată lumea. Eu cu doamna Andronescu nu vom concura pe aceleași voturi. Îi rog pe oameni să aibă ăncredere că noi suntem oameni serioși. Suntem împreună. Eu voiam să anunț doar pentru membri de partid. Ne-am făcut o strategie foarte bună.”, a declarat Bănicioiu.

Știrea inițială: Bătălia pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, la Congresul de la Sala Palatului, devine tot mai încinsă. Viorica Dăncilă, favorita lui Liviu Dragnea pentru această funcţie, ar putea avea probleme serioase.

Oficial, în cursă s-au înscris, pe lângă premierul Viorica Dăncilă, foştii miniştri Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu. Potrivit unor surse din partid, Bănicioiu a luat decizia să se retragă din cursă. Fostul ministru al Sănătăţii din Guvernul Ponta va anunţa că o susţine pe Ecaterina Andronescu.

La Congresul PSD de sâmbătă sunt puse la bătaie funcţiile de preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinţi.

×
Subiecte în articol: cursa PSD
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close