Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ceauşescu l-a mituit pe Larry Hagman (J.R.)

Nicolae Ceauşescu l-a mituit pe Larry Hagman (J.R.)

Nicolae Ceauşescu l-a mituit pe Larry Hagman (J.R.)
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
25 Noi 2012   •   23:54

Larry Hagman a primit bani de la Nicolae Ceauşescu, dar secretul a fost păstrat până după moartea actorului, la dorinţa sa, scrie thesundaytimes.co.uk.

Cunoscutul J.R., vedeta care s-a stins din viaţă vineri, la vârsta de 81 de ani, a dus cu el în mormânt un secret.

Potrivit unui jurnalist american, Hagman şi soţia sa, Maj Axelsson au venit în România unde au fost întâmpinaţi de comunişti.

Dictatorul i-a cerut permisiunea actorului să pună un panou uriaş cu chipul lui pe un imobil, pentru a sprijini regimul comunist, iar Hagman a fost de acord.

"El (Larry Hagman, n.r.) a spus că nu are nimic împotrivă, dacă soţia sa va putea să ridice a doua zi o pungă cu bani gheaţă din toaleta unei clădiri guvernamentale", scrie jurnalistul Jonn Harlow de la Sunday Times.

"O pungă maronie plină cu dolari a fost lăsată acolo pentru noi, bani pe care i-am cheltuit foarte repede, aşa cum obişnuiam să facem pe atunci", ar fi declarat actorul.

Larry Hagman, interpretul lui J. R., neuitatul erou negativ din Dallas, a încetat din viaţă la 81 de ani. El a decedat chiar la un spital din Dallas, după o îndelungată luptă împotriva cancerului.

Larry Hagman s-a făcut cunoscut pe micile ecrane în anii 60, cu un rol de comedie: cel al unui astronaut care descoperă, într-o sticlă, un geniu feminin.

Hagman a devenit o vedetă mondială din 1978, o dată cu difuzarea serialului "Dallas".

Personajul lui J.R. l-a impus în memoria publicului nu doar din Statele Unite ci din toată lumea, primele sezoane ale serialului fiind difuzate chiar şi în România comunistă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close