Antena 3 Actualitate Nicolae Ciucă: "Astăzi ne bucurăm de o creștere economică"

Nicolae Ciucă: "Astăzi ne bucurăm de o creștere economică"

de Alexandra Dima    |    18 Mai 2022   •   10:19
Nicolae Ciucă: "Astăzi ne bucurăm de o creștere economică"

Nicolae Ciucă a anunţat azi că cifrele din economie indică o creştere îmbucurătoare.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat miercuri că măsurile economice luate de Guvern dau rezultate şi avem o creștere economică față de perioada similară a anului trecut.

”Măsurile politice și guvernamentale au fost de fiecare dată discutate în coaliție și susținute atât de PNL, cât și de către PSD și UDMR. Toate măsurile s-au concretizat în legi și ordonanțe, iar astăzi ne bucurăm de o creștere economică. Avem 6,5% în plus față de aceeași perioadă a anului trecut. Guvernul a fost o roată motrică care a susținut activitatea tuturor celor care s-au angajat să susțină activitatea economică a România, să mențină locurile de muncă.”, a spus Nicolae Ciucă.

Premierul a mai anunţat că se continuă susţinerea investiţiilor publice şi private în economia României.

”Economia are nevoie de predictibilitate, de stabilitate și de încredere, care se câștigă greu și se pierde foarte ușor. Am reușit să dobândim încrederea investitorilor români și a investitorilor străini, de aceea suntem încurajați să continuăm să muncim și să găsim soluții.

Guvernul României este angajat într-o abordare pro-bussines și până în acest moment am demonstrat această angajare prin susținerea investițiilor publice și private. Avem nevoie să susținem mediul de afaceri, de aceea 60% din fondurile programului ”Sprijin pentru România” este îndreptat spre acest obiectiv.”, a mai susţinut Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: PNL Nicolae Ciucă economie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close