Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ciucă: ”România nu poate fi intimidată de nimeni. Apărarea începe acasă”

Nicolae Ciucă: ”România nu poate fi intimidată de nimeni. Apărarea începe acasă”

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, general în rezervă, a afirmat că România se bucură de o siguranță sporită, având umbrela de securitate a NATO și nu poate fi intimidată de nimeni.

Nicolae Ciucă: ”România nu poate fi intimidată de nimeni. Apărarea începe acasă”
Sursa foto: Inquam Photos | George Calin
de Georgiana Adam    |    22 Mai 2024   •   18:10

România se bucură de un sprijin garantat, a spus Nicolae Ciucă în deschiderea evenimentului Black Sea Defense & Aerospace - BSDA Exhibition & Conference.

Potrivit acestuia, ”România nu poate fi intimidată de nimeni, având umbrela de securitate a NATO. Însă, apărarea începe acasă, unde avem datoria de a consolida două direcții esențiale: revigorarea industriei de apărare și adaptarea la amenințările actuale”, a scris Nicolae Ciucă, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, Ciucă mai susține că ”România a avut o tradiție în zona industriei de apărare, pe care o putem relua. Investițiile planificate în acest domeniu vor întări siguranța țării și ne vor transforma într-un furnizor de securitate în regiune.

Mă bucură faptul că România are capacitatea de a organiza manifestări de un asemenea calibru, BSDA fiind cea mai mare expoziție de acest fel organizată la noi până în prezent”, a mai adăugat acesta.

România nu poate fi intimidată de nimeni, având umbrela de securitate a NATO. Însă, apărarea începe acasă, unde avem...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Miercuri, 22 mai 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Top 5 prezidențiabili 2024. Cele mai vehiculate nume pentru Cotroceni
x close