Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ciucă anunţă că anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare: "Nu vom avea taxe noi peste noapte"

Nicolae Ciucă anunţă că anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare: "Nu vom avea taxe noi peste noapte"

Anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare şi nici nu vom avea taxe noi, a anunţat premierul Nicolae Ciucă, miercuri, în cadrul unui briefing de presă.

Nicolae Ciucă anunţă că anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare: "Nu vom avea taxe noi peste noapte"
de Alexandra Dima    |    18 Mai 2022   •   10:45

Întrebat despre renunțarea la cota unică și trecerea la impozitarea progresivă, Nicolae Ciucă a refuzat să ofere detalii susținând că așteaptă soluțiile propuse de Ministerul Finanțelor.

Premierul a ținut să precizeze faptul că anul acesta nu se va schimba sistemul fiscal și nici nu vom avea taxe noi.

”Nu vom schimba sistemul fiscal peste noapte. Anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare, nu vom avea taxe noi. Pentru tot ceea ce avem de făcut în continuare trebuie să căutăm soluții pentru a ajunge la aceea optimizare fiscală. Vă rog să așteptați și vom vorbi despre toate acestea când se vor finaliza lucrurile la Ministerul Finanțelor.”,  a spus Nicolae Ciucă.

Premierul a mai explicat că se urmărește stabilitatea și predictibilitatea, de aceea așteaptă o soluție viabilă din partea Ministerului Finanțelor.

×
Subiecte în articol: PNL Nicolae Ciucă taxe impozite
Parteneri
Profesorii au respins ultima ofertă a Guvernului şi continuă protestul
x close