Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Popa, dezvăluiri explozive cu privire la extrădarea sa. Operațiunea, făcută cu ajutorul unui general indonezian

Nicolae Popa, dezvăluiri explozive cu privire la extrădarea sa. Operațiunea, făcută cu ajutorul unui general indonezian

Nicolae Popa, dezvăluiri explozive cu privire la extrădarea sa. Operațiunea, făcută cu ajutorul unui general indonezian
Sursa foto: foto: captura Antena 3
17 Feb 2019   •   19:19

Nicolae Popa a făcut dezvăluiri explozive, la Antena 3, cu privire la extrădarea sa din Jakarta. Se pare că toată operațiunea de extrădare a fost făcută cu ajutorul unui general indonezian.

”Eu cred cu tărie că a venit timpul ca toate abuzurile făcute de acest Sistem să înceteze și toți, începând cu Kovesi să plătească. Mă aștept și la alte bucurii referitoare la alte personaje din acest dosar. Implicarea directă a lui Băsescu e o chestiune notorie. Toți cei care au participat la extrădarea mea, eu cred că ar trebui să răspundă. 

Eu am fost asistat în decursul celor 16 luni în Indonezia, de 3 firme de avocatură. Firma care m-a reprezentat până la final a fost ”Toedjoej Empat„ al cărei proprietar era un general de poliție, cu două stele, vicepreședinte al comisiei de apărare. În Indonezia lucrurile decurg așa: suspectul e arestat de poliție, după care suspecții sunt reprezentați de avocați angajați ai unor generali ai poliției, iar aceștia fac un fel de brokeraj. Generalul era doar un coproprietar. Firman Gani a decedat în urmă cu câțiva ani. 

Gani  a făcut parte din delegația indoneziană care a vizitat România în 2011. Angela Nicolae spunea că a fost în legătură cu această delegație, care declara că sunt contrariați că au fost plimbați în București, unde membrii au fost duși la casa lui Ovidiu Vântu, spunând că e inamicul public numărul 1 al României, care e direct legat de Nicolae Popa care este în procedură de extrădare la voi în țară ”, a declarat Niolae Popa.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close