Antena 3 CNN Actualitate Nicoleta a murit la Urgenţe, la jumătate de oră după ce i-a fost pusă o perfuzie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani

Nicoleta a murit la Urgenţe, la jumătate de oră după ce i-a fost pusă o perfuzie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani

Nicoleta, o femeie în vârstă de 49 de ani, din Focşani, a murit la Urgenţe, la jumătate de oră după ce i-a fost pusă o perfuzie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani.

Nicoleta a murit la Urgenţe, la jumătate de oră după ce i-a fost pusă o perfuzie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2022   •   18:51

Este anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani, acolo unde o femeie de 49 de ani a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Nicoleta a murit la jumătate de oră după ce i-a fost administrată o perfuzie. Pe lângă ancheta deschisă de conducerea spitalului, şi Poliţia investighează moartea femeii într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Femeia a sunat la 112 ieri după-amiază, după ce timp de mai multe zile s-a simțit rău. A fost preluată de ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Focșani.

La spital, Nicoleta a fost preluată de un asistent din triajul UPU și evaluată din punct de vedere medical. În decursul a două ore, până când a fost consultată de un medic, femeia a stat în triaj până s-a eliberat un pat la Urgenţe.

La o jumătate de oră după ce medicul i-a administrat o perfuzie, femeia a întrat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul. Astăzi, soțul Nicoletei a mers la Poliție și a depus plângere.

Nicoleta era un cunoscut make-up artist din Focșani şi le-a spus medicilor din UPU că se trata pentru o depresie, dar și că de câteva zile nu a mai fost la serviciu şi nici nu a putut mânca.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și așteaptă acum rezultatele necropsiei.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close