Antena 3 CNN Actualitate ”Astăzi era ziua ei!”. Ea este Nicoleta, femeia ucisă chiar în fața casei, de un șofer beat | Ieșise la poartă să își ia tortul aniversar

”Astăzi era ziua ei!”. Ea este Nicoleta, femeia ucisă chiar în fața casei, de un șofer beat | Ieșise la poartă să își ia tortul aniversar

Nicoleta se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere, dar un șofer beat a ucis-o chiar când a ieșit la poartă să își ia tortul aniversar.

de Laura Dinu    |    04 Sep 2023   •   08:01

Nicoleta avea 56 de ani. A murit după ce a fost lovită de o mașină, condusă de un șofer, chiar în fața casei unde locuia, în Popești Leordeni. O altă persoană a ajuns în stare gravă la spital.  

După accident, spun martorii, șoferul a încercat să fugă, dar a fost prins de vecinii victimelor. Judecătorii au decis arestarea preventivă a acestuia.   

Șoferul avea o alcoolemie de 1,12 în aerul expirat și se afla sub influenta substanțelor psihoactive, au descoperit polițiștii care au ajuns la fața locului. Ulterior, testele toxicologice au demonstrat că şoferul nu era drogat.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a intrat cu mașina direct în grupul de pietoni în care se afla și femeia care mergea să își ia un tort din propria mașină. Asta pentru că azi ar fi trebuit să îşi sărbătorească ziua de naștere. 

”Nicoleta era aici, era si mașina. Și a venit nenorocitul ăsta de om cu viteză din partea asta și a intrat direct în mașina și a omorât-o pe loc. Și împlinea 56 de ani azi... 

Era drogat și băut! Se vedea că e băut”, povestesc martorii. 

Femeia a fost prinsă la mijloc, între două mașini. Mai bine de o oră, medicii ajunși la fața locului s-au luptat pentru a o resuscita. Din nefericire, eforturile lor au fost în zadar. 

După accident, martorii au crezut că șoferul încearcă să fugă, așa că s-au luat după el, l-au scos din mașină și l-au imobilizat până să vină poliția. 

”Șoferul a trecut pe lângă mine, cu un prosop plin de sânge, și spunea la toată lumea că este băut. El a tras mașina mai în colo”, mai spun martorii. 

Bărbatul riscă să ajungă ani grei după gratii pentru faptele comise: ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Între timp, prietenii și apropiații au postat o mulțime de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale. 

”Azi, acum câteva ore, un bețiv cu un Jaguar a curmat viața finei fratelui meu și a cumnatei mele și prietena noastră de familie, Nicoleta Zamfir... 

Nemernicul, din Popești Leordeni, avea 1,4 la mie alcoolemie. Ea doar coborâse din mașina ei, pe care o parcase lângă casa ei, cu un tort în mâini, și urma să intre în curte... Soțul ei era mai în spate... Nu au văzut, că erau cu spatele.  

Criminalul a pierdut controlul volanului, nu se știe cauza, poate pentru că a accelerat dintr-o dată, în câteva zeci de metri, a ajuns la 130 km pe oră, intrând în mașinile parcate și prinzând-o pe ea între mașina lui și mașina ei, pe bordură, înspre gard. Mai avea 1 metru să intre în curte. 

Soțul ei a rămas paralizat pe loc, totul a durat câteva secunde... A ajuns în stare gravă la spital, stingându-se după câteva ore, 2 doar. Colegii ei, medicii (de la Bagdasar Arseni, neuro), au făcut tot posibilul să o mențină în viață, dar Dumnezeu a luat-o. Mâine era ziua ei, împlinea 56 de ani. Era sănătoasă.... 

Dumnezeu să o ierte... Să o odihnească Dumnezeul nostru în pace... 

Criminalul să fie pedepsit exemplar!”, a scris cumnatul Nicoletei pe o rețea socială.  

×
Subiecte în articol: şofer drogat
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close