Antena 3 CNN Actualitate Nicu Alifantis, mesaj după moartea lui Victor Socaciu: ”În momentele astea ai un sentiment de revoltă”

Nicu Alifantis, mesaj după moartea lui Victor Socaciu: ”În momentele astea ai un sentiment de revoltă”

„Omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri”, spune Nicu Alifantis despre Victor Socaciu, în ziua morții muzicianului de 68 de ani.

Nicu Alifantis, mesaj după moartea lui Victor Socaciu: ”În momentele astea ai un sentiment de revoltă”
Sursa foto: Facebook/Nicu Alifantis
de Adelina Miron    |    27 Dec 2021   •   20:36

Într-o intervenție în cadrul emisiunii În Fața Națiunii, Nicu Alifantis a transmis un mesaj emoționant după vestea morții lui Victor Socaciu.

„A fost o veste îngrozitoare. Într-adevăr Victor a fost un artist pentru că a avut har, pentru că ne lasă acum niște cântece deosebit de frumoase, iar puterea glasului lui, felul în care umplea șcena prin prezența sa, o să fie lucruri de care ne vom aminti cu drag și le vom duce lipsa. În clipa în care moare un artist e foarte trist pentru că rămâne în urmă o rană, iar anii trec, iar astfel de răni devin din ce în ce mai dese. Dumnezeu îl iubește, și așa cum Dumnezeu îl iubește l-am iubit și noi, și toți cei care i-au iubit muzica și au venit la spectacolele sale. În momentele astea ai un sentiment de revoltă și îți spui fir-ar să fie, omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri. Dumnezeu să-l odihnească, condoleanțe familiei și prietenilor și tuturor iubitorilor muzicii folk.

Artistul se afla în spitalul Carol Davila din București de o lună de zile. Acesta urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.

Victor Socaciu avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a trecut printr-un transplant. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni.

×
Subiecte în articol: Nicu Alifantis Victor Socaciu moarte
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close