Antena 3 Actualitate Nicu Alifantis, mesaj după moartea lui Victor Socaciu: ”În momentele astea ai un sentiment de revoltă”

Nicu Alifantis, mesaj după moartea lui Victor Socaciu: ”În momentele astea ai un sentiment de revoltă”

de Adelina Miron    |    27 Dec 2021   •   20:36
Nicu Alifantis, mesaj după moartea lui Victor Socaciu: ”În momentele astea ai un sentiment de revoltă”
Sursa foto: Facebook/Nicu Alifantis

„Omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri”, spune Nicu Alifantis despre Victor Socaciu, în ziua morții muzicianului de 68 de ani.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii În Fața Națiunii, Nicu Alifantis a transmis un mesaj emoționant după vestea morții lui Victor Socaciu.

„A fost o veste îngrozitoare. Într-adevăr Victor a fost un artist pentru că a avut har, pentru că ne lasă acum niște cântece deosebit de frumoase, iar puterea glasului lui, felul în care umplea șcena prin prezența sa, o să fie lucruri de care ne vom aminti cu drag și le vom duce lipsa. În clipa în care moare un artist e foarte trist pentru că rămâne în urmă o rană, iar anii trec, iar astfel de răni devin din ce în ce mai dese. Dumnezeu îl iubește, și așa cum Dumnezeu îl iubește l-am iubit și noi, și toți cei care i-au iubit muzica și au venit la spectacolele sale. În momentele astea ai un sentiment de revoltă și îți spui fir-ar să fie, omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri. Dumnezeu să-l odihnească, condoleanțe familiei și prietenilor și tuturor iubitorilor muzicii folk.

Artistul se afla în spitalul Carol Davila din București de o lună de zile. Acesta urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.

Victor Socaciu avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a trecut printr-un transplant. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni.

×
Subiecte în articol: Nicu Alifantis Victor Socaciu moarte
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close