Antena 3 CNN Actualitate Nicu Negoițescu, primarul comunei carantinate Gornet, rugăminte publică: „Am rugămintea să vă puneți câteva clipe în locul nostru”

Nicu Negoițescu, primarul comunei carantinate Gornet, rugăminte publică: „Am rugămintea să vă puneți câteva clipe în locul nostru”

Nicu Negoițescu, primarul localității Gornet, care a fost carantinată după creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus, a transmis un mesaj disperat comunității din care face parte, scrie DC News.  

Nicu Negoițescu, primarul comunei carantinate Gornet, rugăminte publică: „Am rugămintea să vă puneți câteva clipe în locul nostru”
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    24 Iul 2020   •   23:15

„Rugăminte pentru angajatorii și colegii locuitorilor satului Gornet. În urma instituirii măsurii carantinării zonale a satului Gornet, a luat naștere un comportament de marginalizare și de excludere atât din partea angajatorilor, cât și din partea colegilor de serviciu, cu privire la locuitorii care aparțin satului Gornet.

Chiar dacă angajații sau colegii dumneavoastră provin din satul Gornet, asta nu înseamnă că aceștia sunt infectați cu COVID-19, este doar o masură administrativă impusă de autorități, după părerea mea o măsură radicală, puteau fi alese alte metode de prevenire a răspândirii virusului până să se ajungă la această măsură extremă, dar cineva acolo sus nu se gândește la noi și dorește să ne facă rău, fără a se gândi la persoanele care vor suferi după instituirea carantinei", a transmis Nicu Negoițescu.

Primarul din Gornet: „Nu înseamnă că toți locuitorii satului sunt infectați!”

"Chiar dacă această măsură a fost instituită, nu înseamnă că toți locuitorii satului Gornet sunt infectați, sunt doar persoane care, fără voia lor, au ajuns într-o situație de marginalizare și de excludere. Am rugămintea să vă puneți câteva clipe în locul locuitorilor din satul nostru și să vă imaginați dacă dumneavoastră sau apropiați ai dumneavoastră ar fi cei dați la o parte de societate din cauza unei măsuri extreme impuse, fără să aveți niciun pic de vină.

Stimați angajatori și colegi ai locuitorilor din satul Gornet, vă adresez rugămintea publică de a avea un comportament normal și de bun simț cu privire la persoanele care lucrează pentru dumneavoastră sau sunt colegi de-ai dumneavoastră.

Vă mulțumesc anticipat și sper ca această reacție să înceteze!", se arată în mesajul primarului Nicu Negoiţescu.

×
Subiecte în articol: Goronet primar Nicu Negoițescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close