Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Constantinescu, inculpat într-un nou dosar penal. Este al șaptelea pentru fostul șef al Consiliului Județean Constanța

Nicușor Constantinescu, inculpat într-un nou dosar penal. Este al șaptelea pentru fostul șef al Consiliului Județean Constanța

Nicușor Constantinescu, inculpat într-un nou dosar penal. Este al șaptelea pentru fostul șef al Consiliului Județean Constanța
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Noi 2016   •   14:05

Nicușor Constantinescu a fost adus de la Penitenciarul Poarta Albă la sediul DNA Constanța, pentru a fi audiat în dosarul Geotop, care vizează ilegalități în contractarea, prestare și plata serviciilor pentru efectuarea cadastrului drumurilor de interes local din județ.

Fostului șef al Consiliului Județean Constanța i s-a adus la cunoștință că are calitatea de inculpat. Constantinescu este cercetat pentru abuz serviciu, dosarul vizând efectuarea unor lucrări de cadastru, din 2013, pentru drumurile județene și comunale din județul Constanța, prejudiciul depășind 10 milioane de lei.

În noul dosar în care Nicușor Constantinescu este inculpat, mai sunt cercetați Titi Cenușă, fostul arhitect șef al CJ Constanța și Ioan Ichim, fost administrator al firmei "Geotop", cei doi fiind acuzați de abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz în serviciu.

Este al șaptelea dosar de corupție în care DNA în cercetează pe fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

A primit deja o condamnare în dosarul subfinanțării Centrului Militar Zonal Constanța, la cinci ani de închisoare cu executare. În alte două dosare judecătorii din Capitală s-au pronunțat în primă instanța dând condamnări de 15 ani, respectiv 6 ani, deciziile fiind contestate de Nicușor Constantinescu. Alte trei dosare sunt judecate la instanțele din București și Constanța.

 

 

×
Subiecte în articol: nicusor constantinescu condamnat
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close