Antena 3 Actualitate Nicuşor Dan aruncă vina pe prof. Adrian Streinu-Cercel după avaria de căldură: "A constatat că este frig"

Nicuşor Dan aruncă vina pe prof. Adrian Streinu-Cercel după avaria de căldură: "A constatat că este frig"

de Georgiana Adam    |    05 Dec 2020   •   12:24
Nicuşor Dan aruncă vina pe prof. Adrian Streinu-Cercel după avaria de căldură: "A constatat că este frig"
Sursa foto: Hepta

Nicușor Dan acuză, după avaria de la spitalele Matei Balș și Colentina, că directorul Spitalului Colentina a luat măsuri, în timp ce cel al Spitalului "Matei Balș", Adrian Streinu Cercel, nu a făcut nimic "și a constatat seara că este frig".

"Despre problema de ieri din spitalele Matei Balș și Colentina, unde căldura a fost întreruptă peste zi și a revenit azi-noapte. Punctual, ziua de ieri. Spitalul Colentina nu a avut o problemă majoră, pentru că directorul medical, prevenit de anunț, a utilizat aerul condiționat și caloriferele electrice.

În schimb, managerul Spitalului Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, deși prevenit cu o zi înainte, nu a făcut nimic și a constatat seara că este frig", a scris Nicușor Dan pe Facebook.

În plus, acesta susține că este vorba despre o problemă generală: "În această iarnă, rețeaua de conducte pleacă cu așa de multe găuri, că intervențiile sunt inevitabile. Dacă nu sunt făcute, se atinge limita maximă de apă de adaos, presiunea scade și centralele se opresc automat.

Vina uriașă aparține administrației PSD Firea care toata vara, nealocând bani și fiindu-i frică să facă intervenții în campania electorală, a lăsat rețeaua să se deterioreze. Au fost zeci de apeluri din partea Elcen, că necesarul de apă de adaos este aproape de limita maximă, de 3 ori mai mare decât în 2016, fără vreun răspuns din partea administrației PSD Firea.

Dar despre această problemă voi vorbi curând și cu grupurile consilierilor generali, pentru că vreau să discutăm numirea noului Consiliu de Administrație al Termoenergetica”.

În social media au apărut postări care reclamau oprirea căldurii la Matei Balș și Colentina, iar Ministerul Sănătății a reacționat spunând că Termoenergetica a anunțat că furnizarea căldurii și a apei calde va fi întreruptă vineri pentru institutul Matei Balș și pentru spitalul Colentina.

Alimentarea cu energie termică a fost oprită între orele 09.00-24.00, din cauza unor avarii.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Adrian Streinu-Cercel

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close