Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan, atac la PSD: „Este imposibil ca promisiunile sale electorale să încapă într-un proiect de buget în limita unui deficit de 3%”

Nicuşor Dan, atac la PSD: „Este imposibil ca promisiunile sale electorale să încapă într-un proiect de buget în limita unui deficit de 3%”

Nicuşor Dan, atac la PSD: „Este imposibil ca promisiunile sale electorale să încapă într-un proiect de buget în limita unui deficit de 3%”
15 Ian 2017   •   17:16

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), deputatul Nicuşor Dan, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că va aduce amendamente la proiectul de buget şi că este imposibil să se păstreze deficitul de trei procente, dacă PSD doreşte să-şi onoreze promisiunile electorale.

"Foarte probabil vom face amendamente pe el (...) şi pe bugetul în ansamblu o să luăm decizia când o să-l vedem. Un singur lucru pe care aş putea să-l anticipez acum, este că în opinia economiştilor noştri este imposibil ca promisiunile electorale ale PSD să încapă într-un proiect de buget în limita unui deficit de 3%", a spus Nicuşor Dan.

Întrebat dacă se aşteaptă ca PSD să introducă noi taxe şi impozite sau să le majoreze pe cele existente, liderul USR a spus: "Din calculele noastre nu ies nişte bani la buget. Pe un deficit de 3% cu promisiunile care au fost făcute, ceva nu se leagă şi aşteptăm să vedem cum va rezolva PSD-ul această ecuaţie".

Preşedintele USR a participat de vineri până duminică, la Sibiu, la o reuniune a partidului la care au fost prezenţi 400 de membri din toată ţara.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Nicușor Dan PSD proiect de buget
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close