Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan, avertisment pentru Dacian Cioloș: ” Exclud varianta cu premierul înscris într-un partid”

Nicușor Dan, avertisment pentru Dacian Cioloș: ” Exclud varianta cu premierul înscris într-un partid”

Nicușor Dan, avertisment pentru Dacian Cioloș: ” Exclud varianta cu premierul înscris într-un partid”
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Dec 2016   •   14:53

Nicușor Dan îl avertizează pe Dacian Cioloș că nu trebuie să se înscrie în niciun partid politic dacă vrea să se bucure de susținerea USR.

„Exclud această variantă. Exclud varianta lui Dacian Cioloş în PNL. Ar fi un mare câştig pentru România ca el să continue la cârma Guvernului României, iar cel mai echilibrat mod de a o face este să rămână independent de partidele care-l susţin. Dacă întruneşte majoritatea care să-l susţină pentru un nou mandat de prim-ministru, exclud ipoteza să intre în PNL. Nu iau în calcul această variantă, că va intra în politică. În ipoteza în care se concretizează această soluţie, ca Dacian Cioloş prim-ministru să fie susţinut de mai multe partide în afară de USR şi PNL, nu luăm în calcul varianta de a intra în PNL şi USR. În rest, permiteţi-mi să nu comentez tot felul de ipoteze“, a declarat Nicuşor Dan.

Ultimele sondaje, date publicităţii indică un scor între 7 şi 15% pentru USR, care s-ar clasa pe locul al treilea în opţiunea românilor la vot, după PSD - peste 40% şi PNL - circa 20%. „Noi credem în sondajul nostru, făcut cu TNS, care ne dă un scor de 19%“, a menţionat Nicuşor Dan la Constanța.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close