Antena 3 Actualitate Nicușor Dan: "Depourile STB Colentina și Titan funcționează în integralitate sâmbătă seara"

Nicușor Dan: "Depourile STB Colentina și Titan funcționează în integralitate sâmbătă seara"

de Milena Niță    |    22 Ian 2022   •   21:35
Nicușor Dan: "Depourile STB Colentina și Titan funcționează în integralitate sâmbătă seara"
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Depourile STB Colentina și Titan funcționează în integralitate la această oră, iar liniile de tramvai 14 și 21 au acum trafic în regim normal, anunță pe Facebook.

"Salut decizia rezonabilă a vatmanilor și a șoferilor care respectă legea și hotărârea instanței și ies la muncă. Îi încurajez pe toți să reia rapid activitatea și să facă ceea ce e corect.

Am primit deja la numărul de telefon 0800.800.868 reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali la adresa șoferilor și vatmanilor care doresc să muncească. 

Mulțumesc polițiștilor că reacționează imediat la sesizări și sunt sigur că o vor face în continuare. Nimeni nu are dreptul să împiedice angajații STB să reia lucrul!

Vremea sindicalismului mafioto-politic în România a apus. Ce se întâmplă zilele astea este ultima zvâcnire a acestui tip de sindicalism, iar sindicatul condus de consilierul general PSD Petrariu își trăiește azi ultimele zile", a scris Nicușor Dan, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Angajații STB sunt de trei zile în grevă, solicitând demisia directorului general al societății. Greva a fost declarată ilegală în instanță.


 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan depouri

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close