Antena 3 Actualitate Nicuşor Dan desfiinţează stimulentul de 1.000 de euro al Gabriela Firea pentru donarea de plasmă: ''Este ilegal!''

Nicuşor Dan desfiinţează stimulentul de 1.000 de euro al Gabriela Firea pentru donarea de plasmă: ''Este ilegal!''

de Iulia Gorgorin    |    01 Oct 2020   •   12:55
Nicuşor Dan desfiinţează stimulentul de 1.000 de euro al Gabriela Firea pentru donarea de plasmă: ''Este ilegal!''
Sursa foto: Nicuşor Dan/Facebook

Nicuşor Dan anunţă că va opri multe dintre proiectele Gabrielei Firea. Vizat direct este şi cel referitor la acordarea unui stimulent de 1000 de euro pentru cei care donează plasmă. Gabriela Firea a reacţionat dur si l-a provocat pe noul edil să se uite în ochii familiei unui bolnav grav de COVID-19 şi să spună că anulează programul care a salvat 400 de vieţi.

Primarul ales al Capitalei a vorbit despre măsurile imediate pe care le va lua odată ce va fi instalat în funcţie, peste aproximativ două săptămâni.

Nicuşor Dan a anunţat că va desfiinţa stimulentul de 1000 de euro care se acorda celor care donau plasmă.

''Acele proiecte care sunt ilegale vor înceta. Proiectul privind stimulentul pentru donarea de plasma este ilegal, pentru că şi în România şi în Uniunea Europeană, să stimulezi financiar pe cei care donează sânge este ilegal.

De ce este această politică? Pentru că încurajezi astfel, oameni care nu sunt neapărat sinceri și pot să pună în pericol pe cei cărora le donează sânge, deci din acest motiv, acest program va fi stopat și vom încerca să stimulăm oamenii să  doneze gratuit'', a spus Nicuşor Dan.

Gabriela Firea a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde îl contrazice pe Nicuşor Dan şi spune că proiectul este cât se poate de legal.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan plasma

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close