Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan a făcut publică filmarea! Un angajat al Primăriei a fugit cu un braț de documente

Nicușor Dan a făcut publică filmarea! Un angajat al Primăriei a fugit cu un braț de documente

Nicușor Dan a declarat, pe o rețea socială, că urmează să sesizeze Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câțiva angajați, după ce unul dintre aceștia a fugit cu brațele pline de documente când a auzit că în instituție va avea loc un control.

Nicușor Dan a făcut publică filmarea! Un angajat al Primăriei a fugit cu un braț de documente
Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan
de Laura Dinu    |    19 Mai 2022   •   09:48

Edilul Capitalei a făcut publică și filmarea în care se poate observa angajatul care a încercat să se facă nevăzut cu documentele la el. 

”Am finalizat o evaluare a activității la Direcția Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câțiva angajați.

Când informația a ajuns ieri în direcție, unul dintre angajați a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecință, poliția a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalitățile din trecut”, a scris Nicușor Dan pe Facebook. 

Evaluare a activității la Direcția Urbanism

?Am finalizat o evaluare a activității la Direcția Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câțiva angajați. ?Când informația a ajuns ieri în direcție, unul dintre angajați a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecință, poliția a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalitățile din trecut.

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 18 mai 2022

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan primaria capitalei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close