Antena 3 Actualitate Nicuşor Dan spune că Bucureştiul scapă curând de gropile din asfalt: "În două luni o să fim bine"

Nicuşor Dan spune că Bucureştiul scapă curând de gropile din asfalt: "În două luni o să fim bine"

de Georgiana Adam    |    02 Iun 2021   •   11:23
Nicuşor Dan spune că Bucureştiul scapă curând de gropile din asfalt: "În două luni o să fim bine"
Sursa foto: Agerpres

Şobolanii şi căpuşele vor dispărea, iarba din parcuri va fi cosită, iar gropile vor fi astfaltate, a spus, miercuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan. 

Anunţurile edilului vin în plin război la Primăria Capitalei între USR şi PNL. Cele două partide se acuză recipric de boicot, iar colaborarea pare imposibilă în acest moment.  

Nicuşor Dan: Operațiunea de cosire a ierbii a început

Nicuşor Dan a spus că operațiunea de cosire a ierbii din parcuri a început și a estimat că va fi gata în două săptămâni, după care vor urma spațiile verzi publice.

"Operațiunea de cosire a ierbii a început, estimez că în două săptămâni o să fim gata în parcuri și după aia urmează și spaţiile publice.

Pentru gropile din asfalt, am alocat o sumă consistentă în buget, imediat ce contractul este semnat și vremea permite, estimez că în două luni o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt", a anunţat Dan.

Dan: Pentru țânțari, căpuşe, şobolani - imediat ce vremea permite, o să stropim

El spune că bugetul Administrației Străzilor, "care înseamnă gropi, marcaje și semafoare", este de 20 de milioane de lei pe 2021.

"Undeva la șapte milioane de lei sunt datorii din 2020. Pe semafoare activitatea de mentenanță, nu de investiții noi, a continuat în limite rezonabile. Pe marcaje începem puţin mai târziu.

Pe gropi, imediat ce asfaltul este uscat sutem gata să intervenim și în două luni, pe străzi în administrarea municipalității, o să rezolvăm problema gropilor", conchide edilul.

"Pentru țânțari, căpuşe, şoareci, şobolani - avem pregătite utilajele, imediat ce vremea permite o să stropim, nu putem face asta acum", a declarat, miercuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close