Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan: Luăm în calcul un referendum pentru demiterea primarului Gabriela Firea

Nicușor Dan: Luăm în calcul un referendum pentru demiterea primarului Gabriela Firea

nicusor dan fb.jpg
27 Noi 2016   •   14:14

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a criticat activitatea "deplorabilă" a primelor 5 luni de mandat ale primarului general Gabriela Firea şi a anunţat că dacă situaţia va fi aceeaşi la împlinirea unui an de activitate, USR va lua în calcul organizarea unui referendum pentru demiterea edilului-şef. 

"Am văzut foarte mult populism şi am văzut incompetenţă în rezolvarea problemelor adevărate ale oraşului. O să aşteptam până la împlinirea unui an de mandat. În situaţia în care chestiunile vor continua în acest mod, luăm în calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului Firea la sfârşitul anului de mandat", a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, Nicuşor Dan. 

El a apreciat că, prin intrarea USB în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, "vechilor partide a început să le fie teamă să facă acele alocări de bani publici fără niciun fel de documente justificative prin faptul că există o opoziţie reală". 

"În al doilea rând, prin activitatea noastră, sunt câteva milioane de euro alocate eronat şi care s-au întors în bugetul Primăriei. Şi în al treilea rând, bucureştenii au început să afle ce se întâmplă în Primăria Generală. Modul acesta de lucru dorim să-l continuăm în activitatea noastră din Parlament, să sesizăm actele de corupţie, să ne manifestăm împotriva oricăror privilegii - acte de corupţie sau imunităţi. Vom aduce la cunoştinţa publicului toată activitatea Parlamentului", a spus Nicuşor Dan. 

Preşedintele USR a subliniat că chestiunile referitoare la trafic, RADET nu au fost rezolvate şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de funcţionarea aparatului Primăriei. 

Sursă: Agerpres
×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close