Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan nu s-a vaccinat împotriva COVID: ”O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac!”

Nicușor Dan nu s-a vaccinat împotriva COVID: ”O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac!”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Acesta a declarat că va lua decizia de a se vaccina în momentul în care medicul îi va spune să o facă.

Nicușor Dan nu s-a vaccinat împotriva COVID:  ”O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    31 Aug 2021   •   13:17

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai. Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a anunțat, pe 19 aprilie, că fetița sa a ieșit pozitivă la testul COVID-19.

„Fetița mea, Aheea, a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor”, scria Nicușor Dan pe Facebook.

România are 5.242.188 persoane vaccinate, din care 5.124.998 cu schema completă, scrie Mediafax. 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close