Antena 3 Actualitate Primăria Capitalei închide spitalul pentru COVID din Pipera. Circul devine centru de vaccinare

Primăria Capitalei închide spitalul pentru COVID din Pipera. Circul devine centru de vaccinare

de Milena Niță    |    14 Ian 2021   •   13:25
Primăria Capitalei închide spitalul pentru COVID din Pipera. Circul devine centru de vaccinare Agerpres

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunţat, joi, că va închide spitalul modular de la Pipera, pentru că numărul bolnavilor de COVID-19 a scăzut.

"Vom închide spitalul modular de la Pipera, întrucât numărul de persoane care au nevoie de îngrijire pentru coronavirus a scăzut și nu se mai justifică cheltuielile pe care le facem acolo. 

Nicuşor Dan: Au scăzut bolnavii COVID, nu se mai justifică cheltuielile pe care le facem

În mod evident, în situația nefericită în care numărul de persoane va crește - sperăm să nu ajungem acolo - îl putem refuncționaliza", a anunţat, joi, edilul Bucureştiului, Nicuşor Dan.

În plus, Dan a spus că în trei spitale din București și parțial în Circul Metropolitan vor fi 30 de centre de vaccinare împotriva coronavirusului.

Astfel, în etapa a doua a vaccinării Primăria Capitalei participă cu trei spitale și se va schimba parțial destinația Circului Metropolitan.

Primarul Capitalei: Circul şi trei spitale, centre de vaccinare COVID

"Am avut cinci spitale care au participat la faza întâi, care s-a încheiat. 

Dintre acestea trei au rămas în faza a doua și, pentru că trebuie să predăm la un moment dat Arena Națională, pentru Campionatul European - nu am putut să continuăm acolo - în ședința de Consiliul care va avea loc luni o să schimbăm destinația parțială a Circului Metropolitan și acolo va fi din partea Primăriei Capitalei locație pentru vaccinare. 

În total cele trei spitale și circul Metropolitan vor avea 30 de centre de vaccinare", a precizat Nicușor Dan.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close