Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan scumpeşte divorţurile. Ce taxe se măresc în Bucureşti

Nicuşor Dan scumpeşte divorţurile. Ce taxe se măresc în Bucureşti

Veşti proaste pentru locuiorii Capitalei! Se scumpesc divorţurile în Bucureşti, iar taxele și impozitele locale vor crește cu cinci la sută.

Nicuşor Dan scumpeşte divorţurile. Ce taxe se măresc în Bucureşti
Sursa foto: Nicusor Dan/Facebook
de Radu Tiliță    |    27 Apr 2022   •   14:04

Măsura va primi undă verde mâine, în ședința consiliului general al Primăriei conduse de Nicușor Dan.

"Proiectul care ar creşte taxele şi impozitele la nivelul Capitalei va fi prezentat mâine, în faţa consilierilor generali. Sunt cei care vor trebui să dea un vot în acest sens, dacă sunt sau nu de acord să crească aceste taxe şi impozite. Vorbim de o majorare cu 5%, de o raportare la rata inflaţiei, o măsură care se ia anul la nivelul Capitalei. Decizia de a majora aceste taxe şi impozite la nivelul municipiului Bucureşti, a fost luată încă din luna februarie.

Proiectul a fost pus în dezbatere publică timp de 30 de zile, iar mâine va fi votul final. Primăria Capitalei a mai majorat o serie de taxe la nivelul municipiului Bucureşti în acest an.

De anul viitor, va trebui să scoatem mai mulţi bani în momentul în care ne vom achita datoriile la stat, la nivelul Capitalei, pentru locuinţe, pentru deţinerea autoturismelor sau alte proprietăţi", a explicat Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan divorturi taxe impozite scumpiri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close