Antena 3 CNN Actualitate Anunțul lui Nicușor Dan după tragedia de la spitalul din Piatra Neamț. ”Vom aloca bani!”

Anunțul lui Nicușor Dan după tragedia de la spitalul din Piatra Neamț. ”Vom aloca bani!”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că a primit situația autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei și promite că va aloca bani astfel încât toate problemele să fie reglementate.

Anunțul lui Nicușor Dan după tragedia de la spitalul din Piatra Neamț. ”Vom aloca bani!”
de Laura Dinu    |    16 Noi 2020   •   15:30

”Am cerut de urgență și am primit situația autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei.

În rezumat, 8 spitale au autorizație de siguranță la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizație (spitalele Colentina, Dr. Cantacuzino, Dr. Stoia, Sf. Ștefan, Dr. Gomoiu, Victor Babeș, Prof. Dr. Obregia și Dr. Gorgos), 9 spitale au proiectul de intervenție avizat, dar nu au încă bani alocați pentru intervenții (e vorba despre spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foișor, Nicolae Malaxa, Colțea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele și Centrul pentru Toxicodependențe Sf. Stelian), iar 2 spitale se află sub supravegherea ISU și urmează să fie mutate (Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu și Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu).

Vom aloca bani pentru a reglementa situația”, a scris Nicușor Dan pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan spitale
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Opt instituţii din subordinea Primăriei Bucureşti se vor desfiinţa
x close