Antena 3 CNN Actualitate NIMENI nu l-a văzut pe Hayssam. De trei zile, autorităţile se contrazic, iar TERORISTUL nu-i în custodia nimănui

NIMENI nu l-a văzut pe Hayssam. De trei zile, autorităţile se contrazic, iar TERORISTUL nu-i în custodia nimănui

NIMENI nu l-a văzut pe Hayssam. De trei zile, autorităţile se contrazic, iar TERORISTUL nu-i în custodia nimănui
de O.P.    |    22 Iul 2013   •   05:15

La trei zile de la aducerea lui Omar Hayssam în ţară, autorităţile se contrazic şi nimeni nu confirmă că l-ar avea în custodie pe sirian.  Tribunalul Bucureşti îl judecă mâine într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală, iar numele teroristului este legat în continuare de cel puţin două firme din România.

Venirea în ţară a teroristului sirian a trezit atât interesul Fiscului cât şi al celor trei jurnalişti răpiţi cu ajutorul său în Irak. Fiecare are de recuperat daune de milioane de euro. Doar că nimeni nu ştie deocamdată unde este Hayssam.

După fuga lui Hayssam din ţară, averea acestuia a fost tranferată pe numele lui Muhammad Munaf şi a unui doctor care ar avea mai multe afaceri legale in România.

De doctorul Yassin nu a mai auzit nimeni de-atunci. Iar conform informaţiilor de la instituţiile financiare, jurnaliştii ar mai avea de unde să îşi recupereze cele 6 milioane de euro acordate de instanţă.

Omar Hayssam ar trebui să fie prezentat marţi la Tribunalul Bucureşti într-un proces în care este acuzat de fals şi înşelăciune. Până atunci însă, locul în care se află teroristul rămâne un mister, după ce Administraţia Penitenciarelor a negat că l-ar avea în custodie pe sirian, iar singura informare oficială rămâne comunicatul IGPR de vineri, în care se precizează că Hayssam se află într-un centru de arest preventiv al poliţiei.

×
Subiecte în articol: Omar Hayssam
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close