Antena 3 Actualitate Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu ea. Adolescenta a intrat în comă după o seară de dans cu prietenii

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu ea. Adolescenta a intrat în comă după o seară de dans cu prietenii

10 Sep 2012   •   07:31
Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu ea. Adolescenta a intrat în comă după o seară de dans cu prietenii
Sursa foto: Foto: myspace.com

O adolescentă de 17 ani a intrat în comă după o seară de dans cu prietenii. Fata a mers la horă într-o localitate din Mehedinţi şi fără să spună că o doare ceva sau să ştie cineva că ar fi bolnavă, i s-a făcut rău şi a căzut secerată la pământ.

Tânăra venise special de la Timişoara în Mehedinţi să se distreze cu grupul său de prieteni, în seara de Sfânta Maria. A mers la hora din satul Izvorălul de Sus împreună cu iubitul şi i s-a făcut rău. Prietenii povestesc că înainte de miezul nopţii, tânăra s-a întins pe bancheta unei maşini, a vrut apoi să se întoarcă la dans, dar a căzut din picioare.

Prietenii fetei au chemat salvarea, iar medicii au dus-o la spitalul din Drobeta Turnu Severin. După o noapte de supraveghere medicală, starea tinerei s-a înrăutăţit şi a intrat în comă profundă. A fost transportată de urgenţă cu elicopterul la spitalul din Timişoara. 

Starea fetei este în continuare foarte gravă.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close