Antena 3 CNN Actualitate Ninge pe Transalpina. Drumarii, apel la șoferi: "Nu vă deplasaţi în zonele montane, dacă nu aveţi maşinile echipate"

Ninge pe Transalpina. Drumarii, apel la șoferi: "Nu vă deplasaţi în zonele montane, dacă nu aveţi maşinile echipate"

Autorităţile anunţă că ninge pe Transalpina, iar drumarii intervin cu utilaje şi le cer şoferilor să nu plece cu maşinile, dacă nu sunt echipate corespunzător.

Ninge pe Transalpina. Drumarii, apel la șoferi: "Nu vă deplasaţi în zonele montane, dacă nu aveţi maşinile echipate"
Sursa foto: DRDP Craiova/Facebook
de Milena Niță    |    25 Apr 2024   •   14:22

După episodul de vară pe care l-am avut la final de martie şi începutul de toamnă din aprilie, acum, la sfârşitul lunii, au fost mai multe zile cu ninsoare la munte.

Joi, drumarii fac apel la conducătorii auto să nu plece la drum, dacă maşinile lor nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă.

"Ninge pe Transalpina.

Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe DN 67C pentru acționare cu material antiderapant și lamă, pentru îndepărtarea zăpezii și asigurarea circulației în condiții de siguranță.

Nu vă deplasați în zonele montane afectate de fenomene meteo dacă nu aveți autovehiculele echipate corespunzător", este mesajul transmis joi dimineaţă de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova (DRDP) Craiova, pe pagina de Facebook.

Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06:00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Ninge pe Transalpina. Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe DN 67C pentru acționare cu material antiderapant și lamă, pentru îndepărtarea zăpezii și asigurarea circulației în condiții de siguranță. Nu vă deplasați în zonele montane afectate de fenomene meteo dacă nu aveți autovehiculele echipate corespunzător.

Publicată de DRDP Craiova pe Joi, 25 aprilie 2024

×
Subiecte în articol: transalpina ninsoare drumari
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close