Antena 3 CNN Actualitate Nini Săpunaru, propunerea liberalilor pentru Ministerul Transporturilor. "Crin Antonescu mi-a propus şi am acceptat"

Nini Săpunaru, propunerea liberalilor pentru Ministerul Transporturilor. "Crin Antonescu mi-a propus şi am acceptat"

Nini Săpunaru, propunerea liberalilor pentru Ministerul Transporturilor. "Crin Antonescu mi-a propus şi am acceptat"
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Aug 2013   •   20:54

Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, joi seară, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunând că a fost de acord şi că a fost autorizat să anunţe acest lucru, informează Mediafax.

"Nu am bătut din pinteni, nu am cerut această funcţie, nu-i o chestiune uşoară, ştiu la ce mă înham şi nu este nicio nenorocire dacă nu sunt acceptat", a spus Săpunaru. Întrebat dacă se aşteaptă să fie confirmat în această funcţie de şeful statului, el a răspuns: "Are posibilitatea să nu confirme, după aceea va confirma următoarea propunere făcută de primul ministru. (...) A mai făcut-o, cu motive întemeiate sau neîntemeiate", a mai spus acesta.

Cine este Nini Săpunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul Transporturilor
   
Biroul Politic Naţional al PNL urmează să analizeze duminică propunerea pentru funcţia de ministru al Transporturilor.
   
Premierul Victor Ponta a anunţat că îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor, după ce PNL va lua o decizie în acest sens.
   
"Vrem să avem un ministru al Transporturilor care să se ocupe direct de toate lucrurile astea", a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat în inspecţie pe centura Capitalei.
   
El a arătat că îi va transmite preşedintelui noua propunere pentru portofoliul Transporturilor luni dimineaţa, înainte să plece în vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău.
 
  



×
Subiecte în articol: Nini Sapunaru Crin Antonescu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close